Coenen Geveltechniek BV verlengt kwaliteit

13
jan

Coenen Geveltechniek BV verlengt kwaliteit

Sterke merken en sterke bedrijven versterken elkaar. Dat is ook van toepassing op Thor Helical en Coenen Geveltechniek B.V. uit Ridderkerk.

Coenen is een toonaangevend bedrijf met meerdere disciplines, zoals kitten, afdichten en diverse geveltechnieken. De versterking met Thor Helical is samenwerken in kwaliteit, waar Thor Helical onze mensen specifieke kennis bij brengt door middel van training en cursussen en kwalitatief goede producten en systemen aanbied, kunnen wij op de werkvloer bij onze opdrachtgevers kwaliteit bieden met onze diensten in geveltechniek, aldus Rob Kandel. (bedrijfsleider Coenen Geveltechniek BV)

Onlangs zijn de medewerkers van Coenen op cursus geweest en hebben de herhalingscursus gevolgd, waardoor de medewerkers in kennis zijn door ontwikkeld en weer bij zijn met de nieuwste regelgeving en nieuwste producten en toepassingen van Thor Helical.

In Rotterdam loopt een werk waar houten kozijnen zijn vervangen voor kunststof, hier is bij 90 procent van de kozijnen de lateifunctie bezweken, omdat de kozijnleverancier geen rekening had gehouden met de draagkracht. In samenwerking met Thor Helical partner J.Koek Gevelconsultancy is er een herstelplan ontwikkeld om de problematiek te verhelpen en voert Coenen Geveltechniek B.V. het plan uit met de producten van Thor Helical.

Samenwerking op projecten als hier in Rotterdam tussen de erkende installateurs, partners, dealers en Thor Helical is een meerwaarde voor opdrachtgevers, kwaliteit wordt hierdoor geborgd, aldus Erik Duijverman Technisch manager van Thor Helical.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *