Thor Helical Cursussen

Professioneel scheurherstel vraagt om een professionele aanpak. Wij adviseren consumenten om herstelwerkzaamheden aan de gevel uit te laten voeren door een erkend bedrijf. Hierdoor kunnen wij garantie afgeven op de kwaliteit van het scheurherstel, hetgeen door de consument als toegevoegde waarde ervaren wordt.

Thor Helical Benelux biedt cursussen aan die leiden tot het certificaat “Erkend Installateur” (individueel) of “Erkend Installatiebedrijf”. Wij verzorgen ook Incompany Trainingen. Met het behalen van dit certificaat wordt u opgenomen in ons overzicht van erkend installateurs en erkende installatiebedrijven op deze website, waarnaar wij potentiële opdrachtgevers verwijzen.

Cursus Erkend Installateur

Wilt u zich individueel inschrijven voor de cursus  Erkend Installateur? Klik op de datum van uw voorkeur onder het kopje “cursusdata” en vul het inschrijfformulier in. Wij ontvangen u graag in ons Thor Helical Trainingscenter. Heeft u een vraag over de training? Neem dan beslist even contact met ons op.

Cursus Erkend Installatiebedrijf

Wilt u zich als bedrijf laten certificeren tot Erkend Installatiebedrijf? Dan kunt u zich met minimaal vier medewerkers inschrijven op één van de data onder het kopje “cursusdata”. Vul het inschrijfformulier in om uw aanmelding te versturen. Wij ontvangen u graag in ons Thor Helical Trainingscenter. Heeft u een vraag over de training? Neem dan beslist even contact met ons op.

Meer (nieuwe) klanten? Erkend Installateurs en Erkend Installatiebedrijven worden automatisch opgenomen in ons overzicht van installateurs!

Onderwerpen

Herkennen van scheurvormingen

 Lateifuncties

Muurproblemen d.m.v. verankeringen

Opstellen herstelmethodieken

Wat zijn de oplossingen van Thor Helical

 Renovatie spouwankers

Inclusief Lunch

 

 

Kosten

Voor de cursussen worden kosten berekend, deze kunt u opvragen bij uw dealer.

Programma

08:45 – Inloop

09:00 – Aanvang cursus

10:30 – Pauze

11:00 – Vervolg cursus

12:30 – Lunch

13:30 – Vervolg cursus

14:30 – Praktijktraining

16:00 – Afsluiting cursus

 

 

 

Trainingslocatie

Trainingscenter Thor Helical
Hoge Rijndijk 253
2382 AL Zoeterwoude-Rijndijk