IJsselmonde behaalt KOMO certificaat voor aanbrengen renovatie spouwankers met Thor Helical

4
jul

IJsselmonde behaalt KOMO certificaat voor aanbrengen renovatie spouwankers met Thor Helical

De eerste erkende installateurs vanuit het Thor Helical netwerk zijn bezig met het behalen van het KOMO-certificaat voor het aanbrengen van renovatiespouwankers, onderstaand treft u het nieuwsbericht van IKOB-BKB, dat onze erkende installateur IJsselmonde VOF te Rotterdam zijn certificaat heeft behaald, via deze weg feliciteren wij deze specialisten met het behalen van het KOMO-proces certificaat.

bron: http://www.ikobbkb.nl/actueel/nieuw-certificaat-renovatieankers.html

IMG_0010

 

 

 

 

 

 

 

Van links naar rechts: Rinus de Moedt (Thor Helical) Jeroen van der Eeze (IKOB-BKB, Pieter van Doornen (IJsselmonde)

Nieuw KOMO-certificaat voor aanbrengen renovatiespouwankers uitgereikt

Op 3 juli reikte Jeroen van der Eeze van IKOB-BKB het nieuwe KOMO-certificaat voor het aanbrengen van renovatie spouwankers uit aan Bas Boere van IJsselmonde VOF. Het bedrijf uit Rotterdam is hiermee als eerste gecertificeerd voor het aanbrenger van Thor Helical ankers. De ankers van Thor Helical zijn uitvoerig getest en erkend door IKOB-BKB. Het doel van de certificering is om een kwaliteitsimpuls te geven aan de markt.

Objectieve eisen en controle

Logo ijsselmonde

De KOMO-certificaten zijn afgegeven op basis van de Beoordelingsrichtlijn BRL 2826 en de URL 40.01. In deze richtlijnen staan objectieve eisen voor de uitvoering van de werkzaamheden en voor de externe controle door IKOB-BKB. Thor Helical is een van de initiatiefnemers. Samen met IKOB-BKB heeft een breed samengestelde technische commissie criteria opgesteld. Door de brede samenstelling zijn de eisen objectief. De richtlijnen zijn hier te downloaden.

Alle werken die worden uitgevoerd door een gecertificeerd bedrijf worden gemeld bij IKOB-BKB. Steekproefsgewijs controleert IKOB-BKB of deze projecten aan de eisen voldoen. De opdrachtgever kan controleren of het werk is aangemeld. Met deze kwaliteitsborging zijn opdrachtgevers verzekerd van een goede applicatie.

Voorbeeldtekst bestekken

Bestekschrijvers zijn verzekerd van kwaliteit door de volgende tekst te gebruiken: ‘Het aanbrengen van renovatieankers dient te worden uitgevoerd door een bedrijf dat voldoet aan de eisen van BRL 2826 en URL 40.01. Dit kan worden aangetoond met een voor deze scope geldig KOMO-certificaat.’ Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Patrick Bart van IKOB-BKB, tel. 0650544833 of p.bart@ikobbkb.nl.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *