Pieters Bouwtechniek nieuwe partner in Thor Helical netwerk

28
okt

Pieters Bouwtechniek nieuwe partner in Thor Helical netwerk

 Wij zijn trots om te kunnen mededelen richting de opdrachtgevers, waaronder woningbouwcorporaties,  en vastgoedbeheerders, dat per heden Pieters Bouwtechniek is overtuigd van de kwalitatieve producten en systemen van Thor Helical en zich aansluit als partner voor een constructieve samenwerking naar de toekomst. Wij delen beiden graag kennis om ons partnerschap te versterken. We zien we in Pieters een goede partner met een constructieve zekerheid, aldus Rinus de Moedt (Sales Manager – Thor Helical)

 

Even voorstellen:

2654eb3

 

 

Pieters Bouwtechniek is een onafhankelijk ingenieursbureau in constructieadvies.

Zorgen voor de juiste samenstelling van de draagstructuur van een bouwproduct, dat is sinds 1974 het vak van Pieters Bouwtechniek. Van constructieontwerp en advies tot de oplevering van het gebouw aan toe, kunnen zij de opdrachtgever ondersteunen. Pieters Bouwtechniek werkt vanuit vestigingen in Haarlem, Utrecht, Delft, Amsterdam, Almere en Zwolle.

Door liefde voor ons vak zijn we gegroeid. Wij zijn onder andere actief in de renovatie sector en we zien in Thor Helical een fabrikant waar we graag een partnerschap mee aangaan voor het constructief herstel van bestaand vastgoed, aldus Ing. Paul Hooijschuur (Directeur – Pieters Bouwtechniek).

Pieters Bouwtechniek biedt constructieadviezen voor uiteenlopende ambitieuze en bijzondere projecten. Ook de doorbraak van een woning behoort tot de diensten. Verdieping van expertise en plezier in het werk zijn de drijfveren binnen de organisatie. Dat maakt Pieters niet alleen allround, maar ook een betrokken en betrouwbare partner. Voor de architect en de aannemer. Voor de overheid, het bedrijfsleven, de woningbouwvereniging. Voor de projectontwikkelaar, de particulier, kortom: voor u.

Voor meer informatie, klik hier (www.pietersbouwtechniek.nl)

Hier een aantal voorbeeld projecten die door Pieters constructief zeker zijn gesteld;

 

het_timmerhuis_100000

margrietflat_100000

www.pietersbouwtechniek

herontwikkeling_winkels_kleiweg_100000

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *