Projecten

Hieronder treft u projecten die samen met de erkende installateurs zijn uitgevoerd en die speciaal in de spotlights behoren :

Object: De Nieuwe Kolk te Assen

Opdrachtgever: Gemeente Assen / BAM UtiliteitsBouw

Een nieuwe parel in de Drentse hoofdstad Assen, De Nieuwe Kolk. In samenwerking met BAM Utiliteitsbouw regio Noord heeft installateur Mulderij BV te Hoogeveen in de toren van dit project de Thor Helical renovatie spouwankers AirTwist 9mm aangebracht.

Object: Avans Hoge School te Breda

Opdrachtgever: Avans Hoge school / Bouwcombinatie Sprangers Bouwgroep en Ballast Nedam

De Technische hoge school Avans in Breda wordt totaal gerenoveerd door de bouwcombinatie Sprangers/Ballast Nedam. Menig bouwkundige heeft hier zijn opleiding genoten en wij als Thor Helical zijn trots dat we als leverancier van renovatie spouwankers dit project hebben mogen ondersteunen, aangezien Avans hoge school bekend staat met hun expertisecentrum, wat tevens het kenniscentrum is dat zich bezighoudt met onderzoek over veiligheid. Daar waar veiligheid een belangrijk onderdeel is bij het aanbrengen van renovatieankers, zijn wij uitgekomen bij Thor Helical, de Air Twist spouwankers zijn dermate door ontwikkeld dat veiligheid een zekerheid is, aldus M. Zwartepoorte uitvoerder van het renovatieproject.

Object: St Elisabeth Ziekenhuis te Tilburg

Opdrachtgever: St. Elisabeth Ziekenhuis

Nadat door Adviesbureau Vekemans de gevels van de hoogbouw van het ziekenhuis zijn onderzocht op constructieve onderdelen, na onderzoek bleek dat de bestaande spouwankers in zeer slechte verkeerde. Vervolgens is er in samenwerking met Thor Helical een herstelplan opgesteld en zijn er in diverse gevels renovatie spouwankers gemonteerd, waardoor de veiligheid van de gevels weer voldoen.

Object: Primark te Eindhoven

Opdrachtgever: AKOR Bouw

Erkend installateur Kleentec BV uit Rijssen heeft in opdracht van AKOR Bouw het herstel van het metselwerk tijdens de renovatie van het vastgoed naar een Primark winkel uitgevoerd. Er zijn meerdere constructieve verbeteringen aangebracht doormiddel van het aanbrengen op diverse plaatsen van het scheurherstel systeem van Thor Helical en is het metselwerk op meerdere plaatsen verbeterd met het aanbrengen van lintvoeg wapening met de Helicalbar voor constructieve verbetering.

Object: VVE Vanekerstraat te Enschede

Opdrachtgever: Trebbe 

In opdracht van Trebbe is in Enschede door een erkende installateur 6000 stuks Air Twist 9mm renovatiespouwankers aangebracht en zijn de lateifuncties hersteld door het aanbrengen van 800 stuks latei herstel systemen, waarna de kozijnen vervangen konden worden van hout naar kunststof.

Object: Kasteel Doorn te Doorn

Erkend installateur: Marc Bohle Groep

In Kasteel Doorn zijn op meerdere plaatsen scheuren hersteld met het systeem van Thor Helical. Erkend installateur Marc Bohle uit Amsterdam heeft het monumentale erfgoed constructief verbeterd.