Referenties

Op deze pagina tonen wij referenties van onze erkende installateurs. Heb je een vraag over één van onze producten? Neem beslist even contact met ons op.

VvE's (Vereniging van Eigenaren)

Hieronder treft u een aantal voorbeelden van diverse VvE (Verenging van Eigenaren) waar onze producten en systemen zijn toegepast door erkende installateurs:

Monumentaal Erfgoed

Scheuren in de gevel komen vaak voor bij oudere gebouwen. De producten van Thor Helical worden vaak toegepast bij restauratie van rijksmonumenten en gemeentelijke monumenten. Van scheurherstel tot het verstevigen van latei-functies en het vervangen van spouwankers. Hieronder treft u een aantal voorbeelden van diverse monumenten waar onze producten en systemen zijn toegepast door erkende installateurs:

Woningcorporaties

Hieronder treft u een aantal voorbeelden van woningcorporaties waar onze producten en systemen zijn toegepast door erkende installateurs en u voor gingen:

logo-staedion_thor-helical-w400-w275
logo-de-goede-woning_thor-helical-w400-w275
logo-ymere_thor-helical-w400-w275
logo-portaal-helical-w400-w275
logo-stadgenoot_thor-helical-w400-w275
logo-woonbron_thor-helical-w400-w275
Logo Vestia
Logo Rochdale
Logo Haag Wonen

Particulier

Met grote regelmaat krijgen wij vragen van particulieren over het herstellen van scheuren in de muur. Hieronder treft u diverse voorbeelden bij particuliere woningen waar onze producten en systemen zijn toegepast door erkende installateurs:

Opdrachtgevers aan het woord

Hieronder treft u ervaringen van opdrachtgevers die samen hebben gewerkt met de erkende installateurs die werkzaam zijn geweest met de producten en systemen van Thor Helical:

Bij de restauratie van ons monument in Etten-Leur moesten tientallen scheuren in de gevel hersteld worden. Ook hebben wij preventief Thor Helical producten in de gevel geplaatst om de druk in de gevel te herverdelen en toekomstig scheuren te voorkomen. Geroeste spouwankers zijn vervangen door Thor Helical spouwankers. Wij hebben hierbij professioneel advies gekregen van Thor Helical en zijn zeer tevreden over de uitvoering door de gecertificeerd scheurherstellers van Voeggarant.

Jeroen van der Schenk, eigenaar monumentaal pand in Etten-Leur

testimonials-jeroen-van-der-schenk