Spouwankers

Toelichting Thor Helical Spouwankers

De Thor Helical Air-Twist spouwankers en Air Twist renovatie spouwankers zijn spiraalvormige RVS ankers waarmee het binnen- en buitenblad aan elkaar verbonden wordt. De ankers zijn ontworpen om met evenredige snijlijn te verankeren, de anker baant zich een natuurlijke weg in de meeste gevelmaterialen. Het spouwanker wordt door een SDS tool met hamerslag in een voorgeboord gat gedreven. De montage van het spouwanker is snel en eenvoudig (zie video).
De spouwankers worden in RVS316(A4) kwaliteit geleverd en zijn in verschillende diameters en lengtes verkrijgbaar.
Spouwankers
Air-Twist spouwanker is ideaal voor het verbinden in situaties waar elk gevelblad is uitgelijnd op elkaar en waar het binnenblad is opgebouwd uit metselwerk, kalkzandsteen, bouwblokken, houtskeletbouw e.d.
Renovatie Spouwanker
De gepatenteerde Air-Twist renovatie spouwanker van Thor Helical is de markleider in zijn segment. De ankers zijn geschikt voor gebruik in het opnieuw verbinden van het binnenblad en buitenblad.
Productblad renovatie spouwanker air-twist

KOMO renovatiespouwankerDe renovatie spouwankers “ TH Air-twist 9mm” van Thor Helical zijn door IKOB-BKB uit Houten gecertificeerd als Erkend Renovatiespouwanker. Hierdoor kunnen verwerkende installateurs die KOMO gecertificeerd zijn volgens URL 40.01 de renovatie spouwankers van Thor Helical aanbrengen.

 

IKOB-BKB certificaat
TH Restauratiemortel
De TH restauratiemortel is geschikt om het voorgeboorde gat in de steen te vullen in de wenselijke kleur. De restauratie mortel is te verkrijgen in standaard 20 kleuren en kan waar nodig op kleur worden aangepast. U kunt met de restauratie mortel / steenpasta tevens stenen repareren. Door toevoeging van water kunt u de kant-en-klaar mortel direct aanbrengen.  De mortel is uitstekend geschikt voor het repareren/herstellen van natuursteen, baksteen en zandsteen.
Kleurenblad Restauratiemortel

Thor Helical Spouwanker

Vind een dealer

De Thor Helical Spouwankers zijn te koop via ons dealernetwerk. Voor particulieren adviseren wij Erkend Installateurs. Klik op de onderstaande knop om een dealer te vinden.

Thor Helical Dealernetwerk

Vind een installateur

Wilt u Thor Helical spouwankers laten aanbrengen? Via de onderstaande knop treft u een overzicht aan van de dichtstbijzijnde erkend installateurs.

Thor Helical Erkend Installateurs

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de (toepassing van) Thor Helical Spouwankers? Wij helpen u graag verder. Neem via de onderstaande knop contact met ons op.

Thor Helical Contactformulier