Thor Helical cursus ook wat voor u?

18
mrt

Thor Helical cursus ook wat voor u?

Thor Helical cursus dag 11-03-2016

 

Algemene informatie over de Thor Helical cursus

11 Maart heeft Erik Duijverman (Technisch Manager Thor Helical) weer een cursus gegeven in Breda voor een aantal ZZP’ers bij Van Heeswijk Opleidingen. Zoals bij elke cursus die wij geven staat het centraal om onze kennis te delen met de cursisten waarbij de gedachten gang is, het inzicht krijgen wat er gebeurt in een gevel/gebouw en hoe dit gestabiliseerd of hersteld kan worden met de producten van Thor Helical en al zijn mogelijkheden. Hiernaast bieden we dan ook advies en kennis en krijgen de cursisten en het bedrijf een certificering van Thor Helical als erkend verwerker.

Wat betekent deze certificering precies? Thor Helical staat achter de gecertificeerde installateurs en bedrijven. Wij bieden deze bedrijven kennis, advies en hulp bij het aanbrengen van de producten, lossen eventuele rekenkundige problemen op en zijn samen met de installateur verantwoordelijk voor het eind resultaat.

Wanneer de cursus succesvol is afgerond krijgen alle deelnemers dan ook een Thor Helical pas en vermelding op de Thor Helical website. Hiermee kunnen zij aantonen dat zij gecertificeerd installateur zijn.

De cursus

In de ochtend wordt er vrijwel altijd een power point presentatie gegeven. Hier krijgen de cursisten informatie over de producten, technieken en waar het allemaal kan worden toegepast en op wat voor manier. Dit neemt bij een totaal pakket vaak een uur of 5 in beslag. De onderwerpen kunnen vaak verschillend zijn aangezien Thor Helical diverse takken heeft waar zij in kunnen operen met de producten. Zo kunnen toekomstige cursisten zich inschrijven voor bepaalde onderdelen, waarbij er altijd een minimum is van 2 onderdelen.

unnamed (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nadat de power point presentatie klaar is, is er tijd voor de lunch. Hier worden dan vaak onderwerpen aangesneden die op dit moment spelen in de bouwsector en waar Thor Helical een deel uitmaakt en van uit kan maken.

2c04065a6bc40a3fb5b53cc4a77d3221

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na de lunch is het dan tijd om de handen uit de mouwen te steken. Door tijdens de cursus de deelnemers te laten werken met de producten krijgen ze zelf een goed idee hoe makkelijk het systeem aan te brengen is.

f7a65340d874e12e6b7b9facdb3bc69f

9c4dac3c5a6d13eef301db8062dc33eb

7d94cb4c87883933209a35fcdc00d198

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de foto’s hierboven kunt u zien dat we alle deelnemers met het systeem laten werken. Zo kan iedereen het zelf ondervinden.

Conclusie

Aan het einde van de dag hebben alle cursisten zowel theoretische als praktijk ervaring op gedaan. Bij het ontvangen van de certificaten en de Thor Helical pas zijn de cursisten vanaf die dag gecertificeerd installateurs van Thor Helical.

U doet toch ook mee?

Heeft u zelf nou als bedrijf of als ZZP’er interesse in deze cursus? Neem dan contact op met info@thorhelical.nl en vraag naar de mogelijkheden. Meer informatie kunt u ook vinden op de website: www.thorhelical.nl.  Wel zijn er kosten verbonden aan deze cursus die wij u graag aangeven via de mail, daar deze afhankelijk de soort invulling u wenst, of in welke vorm (ZZP/ volledig bedrijf) anders is.

unnamed (4)

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *