Is uw gevel veilig? Heeft u twijfels, laat uw gevel inspecteren

10
apr

Is uw gevel veilig? Heeft u twijfels, laat uw gevel inspecteren

Als eigenaar/beheerder bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw complex, volgens woningwet artikel 1a en 1b. Om verzekerd te zijn dat u geen risico loopt dat uw gevel onbedoeld naar beneden valt omdat uw bestaande spouwankers zijn bezweken of wegens veroudering, is het noodzakelijk uw gevel te laten inspecteren door de partners van Thor Helical. Door heel Nederland werken wij samen met Adviesbureaus en Ingenieursbureaus die gespecialiseerd zijn en op kwalitatieve manier uw gevel onderzoeken en vervolgens op de juiste manier u adviseren.

We willen u graag bekend maken met onze partners en de expertise die zij beschikken om u op de juiste manier te ondersteunen, vandaag stellen wij aan u voor:

Concept Ingenieurs
Concept ingenieurs is gespecialiseerd in onderzoek en advisering bij onderhoud en renovatie van beton- en metselwerkconstructies. Concept ingenieurs verzorgt het hele traject van voorontwerp tot en met nazorg. Opdrachtgevers in de sociale woningbouwsector en (semi-)overheid kunnen het totale project aan ons uitbesteden.

Expertise: Metselwerkinspecties, Constructieve Veiligheid, Betoninspecties.

Concept ingenieurs heeft voor verschillende grote en kleine partijen, zowel landelijk opererende woningcorporaties als VvE’s, gemetselde buitenspouwbladen/kopgevels mogen inspecteren. Indien u twijfels heeft over de veiligheid van uw gemetselde buitenspouwbladen, kunnen zij u adviseren over de risico’s en de eventuele noodzaak van een inspectie. Indien een inspectie noodzakelijk is, kunnen we deze voor u uitvoeren.

Wilt u de zekerheid of uw gevels veilig zijn, kijk voor meer informatie op:
www.conceptingenieurs.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *