Winnaar design award bouwkundig versterken

22
mei

Winnaar design award bouwkundig versterken

vakwerkprijsDe winnaars van de ontwerpconsultatie‘ bouwkundig versterken’  Groningen zijn bekend gemaakt. Ons team ‘bouwkundigversterken‘, Pieters Bouwtechniek, Remmers Bouwchemie enThor Helical, ontving één van de drie Design Awards. Bouwbedrijf de Boer verwerker van Thor Helical producten was één van de winnaars, maar de VAKWERKprijs voor beste maatregel ging naar Strackee met een spouwdonut, die goed toepasbaar is met onze ankers.

De NAM heeft in samenwerking met ARUP ondernemers opgeroepen in de bouw op mee te denken over innovatieve oplossingen om gebouwen boven het Groningen-gasveld op grote schaal te versterken.

Er zijn uiteindelijk 22 ideeën ingediend. Na twee selectierondes bleven er 10 concepten over die de uitwerkingsronde ingingen. Na een periode van verdere uitwerking en ontwikkeling, zijn de technische oplossingen uitgevoerd in de testwoningen van NAM. De beoordeling door de jury is gebaseerd op de ingediende technische rapportages en berekeningen én hoe de techniek is toegepast in een praktijksituatie.

Een toelichting van de jury en de prijsuitreiking.

Neem ook een kijkje op www.bouwkundigversterken.nl

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *