Cursussen en trainingen

Professioneel herstel van metselwerk vraagt om een professionele aanpak.
Thor Helical adviseert gebouweigenaren om herstelwerkzaamheden aan de gevel uit te laten voeren door een erkend bedrijf of applicateur. Hierdoor kunnen wij garantie afgeven op de kwaliteit van het herstel hetgeen voor gebouweigenaren enorm van belang is en gewaardeerd wordt.

Thor Helical Benelux biedt cursussen aan waarmee het certificaat “Erkend Installateur” (individueel) of “Erkend Installatiebedrijf” behaald kan worden. Met het behalen van het certificaat wordt u opgenomen in ons bestand als erkend installateur of erkend installatiebedrijf waardoor wij u kunnen presenteren en/of aanbevelen bij potentiële opdrachtgevers.

Cursussen vinden jaarlijks plaats vanaf November tot en met Februari. Schrijf u tijdig in!

Trainingen en/of (InCompany) bedrijfstrainingen worden als maatwerk in overleg afgestemd en kunnen het hele jaar door plaatsvinden.

Cursus Erkend Installateur

Wilt u zich individueel inschrijven voor de cursus Erkend Installateur? Klik op de datum van uw voorkeur onder het kopje “cursusdata” en vul het inschrijfformulier in. Wij ontvangen u graag in ons Thor Helical Trainingscenter. Heeft u een vraag over deze cursus? Neem dan beslist even contact met ons op.

Cursus Erkend Installatiebedrijf

Wilt u zich als bedrijf laten certificeren tot Erkend Installatiebedrijf? Dan kunt u zich met minimaal vier medewerkers inschrijven op één van de data onder het kopje “cursusdata”. Vul het inschrijfformulier in om uw aanmelding te versturen. Wij ontvangen u graag in ons Thor Helical Trainingscenter. Heeft u een vraag over deze cursus? Neem dan beslist even contact met ons op.

Het aanvraag formulier kunt u onderaan de pagina vinden.

Training aandachtspunten spouwmuurconstructies

Iedere metselaar en bouw all-rounder krijgt er vroeg of laat mee te maken bij het metselen van buitenmuren, de spouwmuur. Tijdens het metselen van een spouwmuur zijn er tegenwoordig heel veel aandachtspunten zoals de maatvoering, isolatie, verankeringen, dilataties en waterkeringen. Sinds het verscherpen van de nieuwe regelgeving en bouwbesluit eisen aan spouwmuurconstructies zijn er tal van zaken die onmisbaar zijn voor een goede uitvoering van spouwmuren. Tijdens deze actieve training leer je theoretische en praktische kennis die je direct kunt gaan toepassen. De training ‘aandachtspunten spouwmuurconstructies’ geven we  in ons leslokaal bij Thor Helical in Zoeterwoude. Na afloop van de training ontvangen deelnemers een bewijs van deelname. De training is van 12:00 tot 16:30.

De training (12:00 – 16:30):

  • luchtdicht bouwen
  • verankeringen
  • waterkeringen
  • dilataties

Het aanvraag formulier kunt u onderaan de pagina vinden.

Bij het instandhouden van gemetselde gevelconstructies of luchtdicht bouwen tijdens renoveren of verduurzamen komt veel kijken. Onze docent(en) verzorgen graag een bedrijfscursus (in company) op maat. Vraag naar de mogelijkheden!

Het aanvraag formulier kunt u onderaan de pagina vinden.


Aanvraag formulier

Direct contact

Gerjo

Bouwkundig technisch adviseur

E-mail: gerjo@thorhelical.nl

Telefoon: +31 6 185 872 15