Certificering Thor Helical – Cursus en Trainingen

Thor Helical Gecertificeerde Installateurs

Thor Helical Benelux levert de meest geavanceerde Helical rvs wapening systemen voor restauratie, herstel en versterken van metselwerk. Het verwerken van onze producten in metselwerk door een niet opgeleid persoon kan een goed duurzaam herstel en versterking niet garanderen. Na het volgen van de dagcursus op locatie in Zoeterwoude ontvang je het certificaat. In de dagcursus worden vragen interactief getoetst met behulp van een groot beeldscherm en is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Het programma begint na ontvangst en koffie met een korte introductie en kennismaking met de toepassingen waar onze producten en systemen geschikt voor zijn. Al snel gaan we over naar verschillende problemen in de praktijk waar je als gevelspecialist mee te maken kan krijgen. Je leert wat je in welke situatie wel of juist niet moet doen en waar je rekening mee moet houden als je renovatie(spouw)ankers of lintvoegwapening wil gaan aanbrengen.

Trainingen en/of (InCompany) bedrijfstrainingen worden als maatwerk in overleg afgestemd en kunnen het hele jaar door plaatsvinden.

Thor Helical gecertificeerde installateurs (gevelonderhoud specialisten) die een speciale training hebben gevolgd zijn bekend met het juiste gebruik en toepassingen van Thor Helical producten en systemen. Een gecertificeerde installateur heeft niet alleen kennis van Thor Helical producten met de juiste installatie procedures, daarnaast heeft hij of zij voldoende basiskennis van metselwerk constructies en kennis van de meest toegepaste bouw- methodieken, bouwmaterialen en technieken die in Nederland voorkomen.

Naast theoretische kennis (cursus/training binnen op bepaalde locatie), zijn aanvullend praktische trainingen op een werklocatie mogelijk.

Professioneel herstel van metselwerk vraagt om een professionele aanpak.

Thor Helical adviseert gebouweigenaren om herstelwerkzaamheden aan de gevel uit te laten voeren door een erkend Thor Helical gecertificeerd bedrijf en/of installateur. Hierdoor kunnen wij tot 20 jaar garantie afgeven op onze producten en kan de uitvoerende gecertificeerde partij 1 jaar garantie afgeven op uitgevoerde werkzaamheden.

Thor Helical Benelux biedt cursus/trainingen aan waarmee het certificaat “Erkend Installateur” (individueel) of “Erkend Installatiebedrijf” behaald kan worden. Met het behalen van het certificaat wordt u opgenomen in ons bestand als gecertificeerd en erkend installateur of erkend installatiebedrijf waardoor wij u kunnen presenteren en/of aanbevelen bij potentiële opdrachtgevers.

Cursus training

Cursus Training Erkend Installateur

Schrijf u in voor de cursus/training Erkend Installateur via onderstaand geautomatiseerd aanvraag formulier. Ook als u vragen heeft over de cursus/training, inhoud en data/tijden kunt u gebruik maken van dit aanvraag formulier.

Zodra wij uw aanvraag formulier en/of eventuele vragen hebben ontvangen, sturen we u de informatie over de cursus/training Erkend Installateur. Hierna kunt u het besluit nemen om deze cursus/training te volgen en maken we voor u een reservering en communiceren wij samen via email over uw voorkeur m.b.t. beschikbare data/tijden.

Het aanvraag formulier kunt u onderaan deze pagina vinden.

Cursus Training Erkend Installatiebedrijf

Schrijf uzelf en/of uw medewerkers (minimaal 4 personen) in voor de cursus/training Erkend Installatiebedrijf via onderstaand geautomatiseerd aanvraag formulier. Ook als u vragen heeft over de cursus/training, inhoud en data/tijden kunt u gebruik maken van dit aanvraagformulier.

Zodra wij uw aanvraag formulier hebben ontvangen, sturen we u de informatie over de cursus/training Erkend Installatiebedrijf. Hierna kunt u het besluit nemen om deze cursus/training te volgen en maken we voor u een reservering en communiceren wij samen via email over uw voorkeur m.b.t. beschikbare data/tijden.

Het aanvraag formulier kunt u onderaan deze pagina vinden.

Op verzoek geven wij trainingen (incompany) op bedrijfsvestiging locaties door het hele land. U regelt dan zelf een accommodatie en/of ruimte en lunch voor uw deelnemers. Daarnaast zijn praktijk trainingen on site mogelijk (lopende projecten) waarbij geoefend en getest kan worden.

Het aanvraag formulier kunt u onderaan deze pagina vinden.


Aanvraag formulier

Direct contact

Gerjo

Bouwkundig technisch adviseur

E-mail: gerjo@thorhelical.nl

Telefoon: +31 6 185 872 15