Veelgestelde vragen

Hieronder staan de veelgestelde vragen per onderwerp.

Bij overige vragen en informatie over de juiste producten, systemen en/of toepassingen helpen wij u graag verder via onze contactpagina.

Veelgestelde vragen


In de gele emmer met WHO60 opschrift tref je twee zakjes en twee flesjes met draaidop aan. De hoeveelheid mortel die je hiermee kunt aanmaken is voldoende voor het vullen van circa 9 strekkende meter voeg. Om een goede verwerking te verkrijgen dient men driekwart deel vloeistof uit de fles op een zak droge mortel goed te mengen tot een tandpasta-achtige substantie. Hiermee vul je het pistool en ga je binnen 20 minuten de mortel verwerken, de mortel kan (slechts één keer) opgewaardeerd worden door het resterende deel vloeistof uit de fles toe te voegen en wederom goed te mengen. Het vulpistool dient goed afgesteld te zijn. Aan weerszijden van de rubberen drukker op de stang met een stukje schroefdraad zitten twee moeren die aangedraaid kunnen worden waardoor de druk op het rubberen onderdeel (drukker) groter worden en zal uitzetten. Draai de moeren niet te strak aan! Na gebruik het vulpistool goed reinigen met water en een (toilet)borstel.

Om spouwankers met diameter 9mm aan te brengen in baksteen en/of kalkzandsteen volstaat het voorboren met een sds+ boor van 5mm.

De lengte van de sds+ boor is afhankelijk van de diepte en/of spouwdiepte. Voor het plaatsen van het spouwanker met hamerslag is een aparte tool nodig.

Bij het herstellen van scheuren in de gevel zijn wapeningstaven (Helical bars) met diameter 5mm geschikt. Bij een lateiherstel systeem toepassing gebruikt men diameter 6mm wapeningstaven.

Hier het antwoord met illustraties, video en verwijzing naar product pagina.

Hier het antwoord met illustraties, video en verwijzing naar product pagina.

Populaire producten